Marinela Dropulić Ružić

Znanstveno praktična. Postavlja puno pitanja.

marinela dropulic ruzic meraklis

O meni

Volim „filozofske“ filmove i kazališne predstave. Posjetila sam 23 države. Živjela u 8 gradova. Otrčala ljubljanski polumaraton (21 km). Osvojila 2 nagrade za literalni rad. Najdraži broj mi je 7. Moja labradorka Diva je apsolutna suprotnost svom imenu. Smeta mi kad se more naziva vodom, pa stalno ispravljam tu nepravdu.

marinela dropulic ruzic meraklis

Napravimo magiju od vaših potencijala

Dokazati vam da smo svi rođeni kao genijalci, ali da nas život na ovaj ili onaj način „de-genijalizira“ [Bukminister Fuller], pokretač je svih mojih djelovanja. Osvijestiti i živjeti osobni, profesionalni, organizacijski i društveni potencijal je ono što dugujemo jedni drugima. Nakon našeg zajedničkog rada više nećete sumnjati u čemu ste najbolji i kako će to najbolje služiti vama i vašem okruženju.

kontakt

Coach

Certificirani sam Neuro Coach, Executive Coach i Whole Brain coach, čime se stavljam na raspolaganje pojedincima, organizacijama i sustavu obrazovanja u razumijevanju i održivom upravljanju talentima. Coaching vidim kao radost zajedničkog ko-kreiranja uspjeha.

Znanstvenica

Desetogodišnje znanstveno iskustvo u području znanosti koristim za razvoj pojedinca, organizacije, struke i društva. Vodila sam i surađivala na domaćim i inozemnim znanstvenim i stručnim projektima te imam bogato iskustvo u provođenju raznih vrsta istraživanja i u analizi podataka. Stalna usavršavanja i znatiželja dovode me do neuroznanosti i neurotestiranja kojima pomičemo poznate granice u istraživanjima i dovodimo Vas do uvida koji objašnjavaju Vaše podsvjesne reakcije što čini važno i vjerodostojno polazište za donošenje odluka. Jeste li spremni na istinu?

Soft skill trainer

Moj dugogodišnji predavački opus kombinira različite stilove i publiku; od keynote predavanja stručnog karaktera, predavanja znanstvenog karaktera, fakultetskih do interaktivnih radioničkih treninga i mini-mentoring predavanja. Vanjska sam suradnica na Sveučilištu u Puli, predavač na HR Akademiji – Mirakul te sam angažirana na raznim „in-house“ treninzima. Razmjenu znanja smatram dragocjenim pokretačem promjena.

Autorica

Autorica sam priručnika “Što ako mladi žele raditi u turizmu?”, brojnih znanstvenih i stručnih članaka, priručnika na projektima, koautorica tri znanstvene knjige te sam kolumnistica na nekim portalima kao što su; Hrturizam.hr, Istra - Terra Magica, Inpireme.hr Svoja razmišljanja prenosim i na Meraklis blog. Posebno zadovoljstvo mi predstavlja kombiniranje različitih stilova izražavanja.