Suradnici

Ujedinjeni u vrijednostima, vještinama, znanjima i iskustvima, ove timove opisuje jedna jedina riječ – sinergija. Upoznajte naše Meraklise.

Dream team za edukacije

Uz to što nas povezuju iste životne i profesionalne vrijednosti, povezuju nas i gotovo isti Whole Brain profili – trenerski s iznimnim fokusom na ljude. Obrazovanje u području razvoja ljudskih potencijala i pedagogije, iskustvo koje imamo u poduzetništvu, radu s/u korporacijama te na znanstvenim projektima olakšava nam iznalaženje optimalnog rješenja kako za pojedinca tako i za organizaciju. U našem timu se najviše govori jezikom Whole Brain boja, a ono što predajemo i prenosimo svojim polaznicima, živimo i unutar svojih zidova. Konstantno se inspiriramo i usavršavamo – i na stručnom i na osobnom putu razvoja. Volimo zajednička druženja i putovanja, a naš timski duh, osim u poslovnom i obiteljskom smislu prenijele smo i na tim naših kućnih ljubimaca kojeg čine tri psa (Diva, Zen, Max) i jedna maca (Bea).

marinela-dropulić-ružić-meraklis

doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić

sandra-mraović-meraklis

Sandra Mraović Deković, mag. oecc.

mirjana-aleksić-meraklis

Mirjana Aleksić, mag. philol.

mirjana-aleksić-meraklis

Miranda Saulić, mag. philol.

Dream team za istraživanja i analize

Ovaj tim je kombinacija zanimljivih korporativnih i akademskih perspektiva. Od zajedničkih 120 životnih godina, 61 godinu smo posvetili formalnom obrazovanju, 20 godina radu u korporativnom svijetu, 25 godina znanstveno-istraživačkoj i predavačkoj ljubavi te 10ak godina dodatnom samo-inicijativnom stručnom usavršavanju. Kao voditelji i suradnici na različitim znanstvenim, stručnim i komercijalnim projektima usavršavali smo svoje istraživačke, metodološke i analitičke vještine koje organizacijama i menadžerima stavljamo na raspolaganje kao oslonac za donošenje ključnih odluka. Iako smo zaljubljenici i promotori znanstvene objektivnosti, istovremeno uvažavamo i promatramo ljudsku subjektivnost te s velikim entuzijazmom i predanošću kombiniramo različite pristupe i metode kako bi dijagnosticirali, korigirali i projicirali sve što je u interesu klijenta.

marinela-ruzic

doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić

marko-valčić-meraklis

doc. dr. sc. Marko Valčić

sonja-brlečić-valčić-meraklis

doc. dr. sc. Sonja Brlečić Valčić

Dream team za turizam

Turizam živimo, sanjamo, predajemo, o njemu pišemo i za njega djelujemo. Nama turizam nije samo posao i područje obrazovanja – nama je turizam profesionalna esencija i zato nam je važno sve što ga može njegovati, podržavati, razvijati, usmjeravati. Bogato iskustvo u obiteljskom iznamljivanju, ugostiteljstvu, raznim projektima, hotelijerstvu, vođenju i članstvu raznih udruga omogućuje nam da vidimo ono što i zagovaramo – big picture i sustavan pristup. Veliki smo ljubitelji putovanja i istraživanja novog, te se s velikom radošću stavljamo u cipele svakog dionika koji može i želi doprinijeti razvoju turizma.

marinela-ruzic

doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić

klara-trošt-lesić-meraklis

dr. sc. Klara Trošt Lesić

Nedo-pinezić-meraklis

Nedo Pinezić,
dipl. oecc.

Nedo-pinezić-meraklis

Goran Rihelj