Došli ste do važnih rezultata istraživanja i projekta? Imate bogato iskustvo koje vrijedi podijeliti?

Kao autorica, prenosim svoja znanja u pisanu riječ, s fokusom na praktičnu svrhu. Pisanje je moj talent, strast i kompetencija i iznimno mi je zadovoljstvo staviti ga u funkciju razvoja ljudskih potencijala.

Usluga pisanja tiskanih ili online tekstova, priručnika i knjiga s naručenim ili predloženim temama za cilj ima sistematizirati ključne značajke, spoznaje, iskustva i rezultate te ih na zanimljiv način predstaviti ciljanoj publici.

Moje iskustvo je vezano za područja razvoja ljudskih potencijala, talent menadžmenta, znanstvenih istraživanja i turizma i tu mogu dati najveći doprinos. Sadržaj, ciljevi, željeni učinci, dizajn i dodana vrijednost predmet su dogovora s naručiteljem.

Dosadašnje pisano autorsko stvaralaštvo prožeto je različitim stilovima od literalnih radova (osvojene dvije školske nagrade), forme romana (završena škola kreativnog pisanja), opinion maker članaka (objavljivani u različitim poslovnim publikacijama) te znanstvenih članaka (objavljeni u renomiranim znanstvenim časopisima) i knjiga.

„Inspirirajmo druge vašim pričama!“

autorstvo