PROFILIRANJA

Prije nastavka obrazovanja uz pomoć vašeg Brain Resource profila možete bolje upoznati sebe, vaše prirodne interese, potencijale, kako ih ostvariti na autentičan način, koje su prepreke na vašem putu i kako ih savladati intrinzičnom motivacijom.

„Otkrijte osobni put koji je poput pronalaska autoceste prema uspjehu!“

Tim je obitelj, profesor i učenici tj. studenti, razred, studijska godina, istraživačka skupina, parovi, sportski timovi, sastavi, osobe koje povezuju zajednički interesi, skupine koje zajedno rade na nekom projektu…

Osvješćujemo ulogu pojedinca u timskoj dinamici te potencijale i ograničenja za učinkovit timski rad. Utvrđujemo dominantne preferencije na razini grupe koje u konačnici stvaraju smjernice za razvoj timova.

Sve što činimo, činimo bolje zajedno!

VIDEO!!!!

RAZVOJNI TRENINZI & RADIONICE

Razvojni treninzi su procesi koji su fokusirani, slobodni, kreativni, profesionalni, povjerljivi, ohrabrujući, istraživački, reflektirajući, usmjeravajući, savjetodavni, lišeni pretpostavki, predrasuda, osuđivanja…

Učinkovito brendiranje osobe ne podrazumijeva stvaranje lika u predstavi za druge, već njegovanje osobnih vrijednosti. Odnosno, jasnoća o onome što jesmo, što možemo i kuda idemo.

„Spoznaj svoju moć rješavanjem zagonetke – TKO SAM JA?“ Tu smo da ti pokažemo pravi smjer.

Svatko ima svoj vlastiti stil učenja i strategiju motiviranja i pamćenja. Ali ako nam nisu aktivni svi mentalni centri, ne stimuliramo naš nevjerojatan mozak na ispravan način.

„Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku“. Pablo Picasso (disleksičar).

Brain Ressource vas usklađuje s vašim jedinstvenim stilom učenja.

Umjesto da se radujete početku jednog novog poglavlja u svom životu, vi se pitate u kojem smjeru uopće ići? Imate određene kvalifikacije, vještine i želje, ali ne znate kako ih uskladili s ponudama na tržištu rada i kako se istaknuti? Očekuje se da budete pokretači promjena i inovatori, a kreativnost je nestala negdje u školskim klupama?

“Stvaramo strahove dok sjedimo. Prevladavamo ih akcijom." (Dr. Henry Link). Profiliranjem ćemo uskladiti vaše talente, formalno obrazovanje i jedinstveni put kojim koračate!

Ostvarenje vlastite vizije traži dobru organizaciju koja se temelji na jasno strukturiranim koracima, dosljednosti, motivaciji i povjerenju u vlastite mogućnosti. Na temelju vašeg profila i mentalnih preferencija otkrit ćete potrebne alate koji će vam pomoći u razvoju poduzetničkog mindseta i vještina.

“Strategija će nadoknaditi talent. Talent nikada neće nadoknaditi strategiju." (Marco Pierre White) Strateški pristupite svojoj budućnosti.

Vidi širu sliku i detalje, povezuje, stvara nove funkcionalne načine rada, svakog sluša i zadnji govori, rješava probleme iz različitih kutova, različitost koristi kao temelj napretka, kreativnosti i inovativnosti. Zadnji odlazi s posla i svakom je pri ruci. Pronalazite se u ovim osobinama? Spremni na ovaj iskorak?

„Nikada nisam naučio ništa od čovjeka koji se sa mnom slagao“. (Robert Heinlein).

Pomoći ćemo vam pronaći i razviti lidera u sebi.

Meke vještine utječu na zapošljivost te uspješnost u radu i poslovanju. Okruženje se mijenja iznimnom brzinom stoga je potrebno sagledati širu sliku, razvijati ključne vještine te naučiti se što brže prilagoditi. Rado smo dio vaše avanture.

"Budućnost ovisi o onome što radite danas."(Mahatma Gandhi)

Ne preskačite prve stepenice.

Sva potrebna znanja su nam na dohvat ruke. No još uvijek nedovoljno razumijemo, povezujemo, koristimo, istražujemo i kreativnošću obogaćujemo društvo. Kreativnost ima različite procese i forme. I uvijek je više od onoga što trenutno možeš zamisliti. Razumiješ li ti svoj kreativni proces? Osjećaš ga u sebi, a ne znaš kako do njega?

„Svaka prepreka u životu je idealan razlog za otključavanje kreativnosti“.
Alati i pristupi koje koristimo su već dokazani u ovom zanimljivom putovanju.

Samopouzdanje je poput korijenja iz kojeg kasnije sve izrasta. Upravo kao snažan korijen koji će održavati visoka i masivna stabla, i samopouzdanje mora biti jako, duboko i stabilno.

„Nedostatak samopouzdanja je poput vožnje s podignutom ručnom kočnicom.“(Maxwell Maltz)
Pomoći ćemo vam da vozite i rastete slobodno i stabilno.