Naša stručnost, predanost i strast nisu razlog da radite s nama 😊 Ali Vaše potrebe, nezadovoljstvo trenutnom situacijom i želja za promjenom bi mogli biti ključni razlozi.

Tko smo mi

Jedna je Hrvatsku prešla stopiranjem, a druga bi vam rado napravila dotpainting. Jedna već ima 7 tetovaža, druga planira prvu. Coach, trenerica, znanstvenica, profesorica, autorica, knjižničarka, mentorica, mama – samo su neke od uloga u kojima se osjećaju fantastično. Certificirane trenerice za rad s mladima s 8786778999 sati edukacija te zaljubljenice u knjige koje su izgradile svoje zidne i digitalne knjižnice. Kao pravi nomadi, selile su se puno puta, i između ostalog živjele u Australiji, New Yorku i Glasgowu. Ukupno imaju 82 godine, 4 djece i 2 psa. Neuroznanost im je tema dana. Svakog dana. A za otkrivanje, razvoj i obranu kreativnosti svakog mladog čovjeka posežu u stopu prate najnovije znanstvene spoznaje.

S VAMA RADIMO?

Individualno – jedan na jedan
Grupno – za manje i veće skupine
Sa strašću.
Naš pristup s mladima se temelji na Brain Resources metodologiji, neuroznanosti, NTC metodologiji, biblioterapiji te coaching elementima.