blog featured img
Nazad

04.11.2022.

Kategorija

STATUS NEUROCOACHA

Iza mene je jako zanimljivo putovanje područjem neuroznanosti na kojem sam zaradila status NEUROCOACH-a🧠.
Znanstvena strana mog bića je sretna i to ne zato što imam još jednu diplomu, već zato što sam obuhvatila još jednu točku gledišta iz koje ću još učinkovitije pomagati mojim dragim klijentima na njihovom putu razvoja i transformacije.

NEUROCOACHING je program koji najnovijim, dokazanim znanstvenim alatima i tehnikama pristupa podsvjesnom utječući na neuronske promjene kod osobe čime je dovodi do otpornosti, mentalnih jasnoća, učinkovitog odgovora na stres, emocionalne samo-regulacije, povećanje kreativnosti i produktivnosti. 

Iako je iza mene doktorat znanosti u području razvoja ljudskih potencijala, odrađena docentura, iako sam već certificirani executive coach, whole brain coach, certificirana mentorica za rad s mladima, profesorica na fakultetu, zastupnica za HBDI i BR profiliranja i iako bih mogla nakrcati vagon završenih edukacija iz područja menadžmenta ljudskih potencijala, znanstvene metodologije, pedagoških kompetencija, karijernog savjetovanja, emocionalne inteligencije, učenja odraslih, prodaje, neuroznanosti, moram naglasiti da sva ova divna učenja stoje na ramenima 'duhovnim' procesima koje sam prošla; od integralne meditacije, studija joga sutri, procesa korištenja viveka metodologije (razvijanje razlikovne sposobnosti uma) do NLF metode (nekonceptualne lingvističke forme).   

Neka vas ne zavara pojam 'duhovnosti'. Riječ je o onim najdubljim procesima koje je puno teže odraditi od ovih intelektualnih, ali nakon kojih više ne znate kako je bilo 'staro'. Oni su otvorili prostor prisutnosti.

Coaching je mjesto na kojem se susreću sva ova učenja i prisutnost. 

HVALA svim mojim klijentima s kojima sam već postigla odlične rezultate i koji su mi dali povjerenje da ih provedem procesom koji otvara njihove umove i srca i mijenja im živote. 

A vi koji još niste ostvarili svoj puni potencijal, niti ste otkrili svoj poziv, niti posložili put svog uspjeha, ne čekajte. Pozivam vas da zajedno krenemo u ostvarenje svega toga. 

Prvi korak je da se javite na mail: marinela@meraklis.hr

Vidimo se na zajedničkoj pustolovini😉!

#neurochoaching  #jesiliitimeraklis?

#kojijetvojpoziv?  #štostojinapututvoguspjeha?