blog featured img
Nazad

22.04.2021.

Kategorija

Kad ni samo ne znamo što stvarno doživljavamo

Čovjek je kompleksno stvorenje. I svaki alat u obliku testa čijom se interpretacijom objašnjava njegova osobnost, reakcije, karakteristike i ponašanja NIKAD u potpunosti neće obuhvatiti CIJELU SLIKU.

I to je važno znati i uvažiti. Dakle, alati nisu savršeni, ali mogu biti korisni! Mi u Meraklisu preferiramo NEUROTESTIRANJA jer u području samoprocjene imaju najmanje ograničenja. Očitavaju se moždane frekvencije na date tvrdnje kako bi razumjeli ono s čim inače imamo problem u svakodnevici🧠.

NEUROTESTIRANJE obuhvaća slojeve uma koji su nedostupni drugim alatima. Provodi se uživo "jedan na jedan" u mirnom okruženju koristeći potrebnu opremu.
Pitanja odnosno tvrdnje su custom-made te ovise o tome što je važno razumjeti i istražiti unutar tima, kolektiva i kod pojedinca. Rezultati se predstavljaju grupno i lišeni su subjektivnosti koja prati druge alate.Riječ je o praktičnom pristupu za sagledavanje realne slike i odličnoj podlozi za donošenje odluka kao npr. koje vrste edukacija su potrebne, koji sustavi učenja su najprimjereniji za naš tim, ulaganja u bonus sheme, koje daljnje razvojne smjerove moramo zauzeti, što je potrebno unaprijediti za bolju radnu atmosferu, produktivnost i timski rad, koji su to karijerni smjerovi koje trebamo uzeti u obzir i sl.

Ljepota neurotestiranja je što se ne možemo zavaravati - čim prije dobijemo sliku o pravom stanju stvari, korak smo bliže prema rješenjima.
Let's go 🙂