blog featured img
Nazad

06.07.2018.

Kategorija

ŽIVITE SVOJ PUNI POTENCIJAL!

Sigurno ste puno puta čuli, pročitali, a možda i sami izgovorili; „budi svoj“, „pa samo budi autentičan!“, a nakon toga Vas praksa već kod prvog djelovanja demantira. I potvrdi da uvjeravanje samog sebe jednostavno nije dovoljno.

I da ipak trebamo „zagrebati ispod površine“ i razumijeti – kako razmišljamo, što nas motivira, koje su nam vrijednosti, što nam stvara poteškoće, kako funkcioniramo sa svijetom oko sebe.

Razumijevanje otvara vrata naših mogućnosti, ali da ne bi vječno „zapeli“ na pragu tih vrata, sve ono što smo osvijestili potrebno je prihvatiti i integrirati u osobu koju svako jutro pogledamo u zrcalu. I tada počinjemo prepoznavati konture svoje autentičnosti. Djelovati i kreirati iz ljubavi i strasti. Biti Meraklis – apsolutno predan, posvećen i zaljubljen u ono što radite.

Proces je istraživački, zabavan, interaktivan, dinamičan i ima svoje oscilacije. I ključno je ponoviti – to je zbilja proces; ne događa se preko noći, voli vrijeme i uvažava apsolutno sve aspekte one osobe iz zrcala.

Dobrodošli na mjesto na kojem se prepoznaje, promatra, uči, prenosi, priča, analizira i piše sve ono što je bitno da bi kao pojedinci, organizacije, struka i duštvo ostvarivali sve svoje potencijale!