blog featured img
Nazad

08.09.2023.

Kategorija

MARINELA DROPULIĆ RUŽIĆ IZABRANA U PRVIH 20

Doprinos društvu. Izvrsnost u radu. Inspiracija. Ostvarivanje ciljeva.

Ovo su kriteriji po kojima je Marinela nominirana, a potom i odabrana u PRVIH20 Žena uzora u Istarskoj županiji.


Marineli je bilo zadovoljstvo i predivno iskustvo dijeliti prostor, vrijeme, energiju i riječi sa profesionalkama koje najbolje opisuje kad kažemo da su oličenje Meraklisa u onome što rade.


Vrhunske sportašice, liječnice, arhitektice, aktivistice, kantautorice, poduzetnice, dekanice, odvjetnice… tople, podržavajuće, hrabre, ustrajne i uspješne.


Ustrajni smo svim srcem u tome da što više djece, mladih i odraslih pronađu, razviju i monetiziraju svoju strast i svrhu jer OVAJ SVIJET TREBA VAŠ TALENT!


Velike zahvale idu divnim; Iva Leko , Đurđica Vorkapić, Šime Eškinja, Saša Momirović, Nensi Profaca, Priska Thuring, Relic Brajkovic Reanna, Udruga HMU Kombinat na priznanju, izvrsnoj organizaciji, poklonima, energiji i ljubavi.


Neizmjerno HVALA i svim dragim klijentima koji su stalna inpiracija za ići naprijed! Veliko i duboko HVALA malom krugu velikih ljudi u Marinelinom životu na divnoj partnerskoj, obiteljskoj, prijateljskoj i suradničkoj podršci.

 

Ustrajte svim srcem i snagama u tome da pronađete, pa mudro i streteški razvijete a onda i živite 'svoj meraklis'! Svaka pora vašeg bića bit' će vam zahvalna.